Bel ons op 0187-607090 of stuur een e-mail naar info@geboortezorgdigitaal.nl

Veel belangstelling voor Geboortezorg Digitaal op Dag van de Kraamzorg

Stand Geboortezorg Digitaal op Dag van de Kraamzorg
 

Op dinsdag 8 september 2015 vond in Nieuwegein de Dag van de Kraamzorg plaats. Dé dag voor kraamverzorgenden en managers die op de hoogte willen zijn van nieuwe ideeën en de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg. Uiteraard mochten wij daar met Geboortezorg Digitaal niet ontbreken. Want dat het digitale geboortedossier de toekomst is, dat was élke bezoeker van het congres met ons eens.

Workshops

Tijdens de workshopsrondes van het congres verzorgden Simone van der Veen (Geboortezorg Eigenwijs) en Linda Hoekman (XSARUS) in twee rondes aan ruim 100 bezoekers de workshop ‘Het digitale kraamdossier, een lust of een last?’. De deelnemers waren positief verrast door de mogelijkheden en het gebruiksgemak van de applicatie.

Drukbezochte stand

De hele dag konden de ruim 550 aanwezige zorgspecialisten een bezoek brengen aan de stand van Geboortezorg Digitaal. Daar was het continu gezellig druk. Iedereen die voorbij kwam, bleef even staan om een kijkje te nemen in de applicatie. Ook de handige gadget (een touchscreen cleaner met pointer) die men gratis mee kon nemen, viel in de smaak.

Heb je ons gemist?

Niet aanwezig geweest op de dag van de kraamzorg of de workshop gemist? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over het digitale geboortedossier of komen bij jouw organisatie langs om de applicatie te laten zien en toe te lichten. Nu al een kijkje nemen? Dat kan ook! Vraag direct een inlog aan voor de demo omgeving.